Selecteer een pagina

Interieur dat bij je past

Als interieuradviseur zoek ik samen met jou naar de beste oplossing voor jouw interieur, een plek waar je je prettig voelt. Met een fijne sfeer en een doordachte indeling. Een plek die past bij wie je bent of bij wat je met je bedrijf wil uitstralen. Wat je mooi vindt en waar je blij van wordt, maar soms is het lastig om te creëren wat je voor ogen hebt en is het fijn als iemand meedenkt. 

Ik help je graag!

A SELECTION OF THE PORTFOLIO

De wensen van de klant komen altijd op de eerste plaats, dit is voor mij belangrijk!

mijn pakketen

Paketten 

basis

compleet

op maat

Van je (nieuwe) huis je thuis maken? Dan is het basis pakket misschien wel iets voor jou! Samen kijken we naar de beste indeling van jouw interieur in de stijl die bij je past.

Jouw droominterieur binnenstappen, zonder enige zorgen? Ik help je graag!
Van moodboard tot aan de afstyling, in een paar stappen werken we toe naar een ultiem einddoel: een fijn (t)huis die aan al jouw wensen voldoet.
Zit jouw pakket hier niet tussen? Wees niet bang, ik kan je vast helpen met een pakket op maat. We stellen een persoonlijk pakket samen, waarmee ik vervolgens aan de slag kan.

Meet the owner,

Vera

Hi! Ik ben Vera.

Vera Santing, het gezicht achter Interieurstudio Vera. Ik ben 23 jaar oud en woon in Westerbork. In 2018 ben ik afgestudeerd voor de opleiding Interieur Design in Groningen. Vanaf jongs af aan wist ik dat ik interieurstylist wilde worden. Ik kom uit een schilders familie, ik wilde geen schilder worden, want mijn passie ligt bij het ontwerpen van het interieur.

Klanten vertellen

“Vera haar ontwerpen zijn net zo vlot als zijzelf. Ons onlogisch ingedeelde huis werd met het ontwerp een eenheid. Rust, statement en functioneel. Alle vierkante meters zijn goed gebruikt! Wij bevelen Vera van harte aan!”

Anouk

Klanten vertellen

“Ja!! Vandaag de finishing touch door Vera! Een hele overgang van brocant naar industieel maar dankzij Interieurstudio Vera is het super gaaf geworden!”

Simone

Klanten vertellen

“Dankjewel Interieurstudio Vera voor je ideeën en adviezen van kleuren en materialen in onze woonkamer. Hadden we zelf niet kunnen bedenken. Heel blij mee.“

Roelie